Cascina Zerbetta

Italien · Piemonte · Monferatto

Paolo Antonio Malfatti og AnnaMaria Zerbetta grundlagde vinhuset Cascina Zerbetta i 1998, beliggende i Monferrato. Efter at have arbejdet i flere andre italienske vinhuse, besluttede de at starte deres egen vingård med det formål at producere fremragende vin tilgængelig for alle, baseret på naturlige produktions- og landbrugsmetoder. I dag dyrker de Barbera, Teroldego, Cabernet Sauvignon, Müller-Thurgau og Sauvignon Blanc økologisk og biodynamisk, side om side i den rige kalkholdige lerjord, cirka 200 meter over havets overflade.

Naturlige gærstartere sætter gang i fermenteringen efter kølig maceration og blid ekstraktion. Sulfitter holdes på et minimum. De anvender både rustfrit stål og ældre egetræsfade. Paolo beskriver processen som vejledning frem for manipulation i vinfremstillingen.

Read More

    1 produkt
      ORGANIC
    2019, La Zerbetta
    Cascina Zerbetta
    160,00 kr
    Senest set